Teknoloji

İnsanları Şaşırtması Garantili En İyi 9 Ses Değiştirme Programı

Bilmiyorum hatırlıyor musun, bir zamanlar hepimizin telefonunda ”” vardı. ‘Konuşan Tom’ adlı bir uygulama vardı. Biliyorsunuz Tom adında bir kedi sesinizi değiştirerek söylediklerinizi tekrarlıyordu… Aslında Konuşan Tom en basit haliyle bir ses değiştirme programıydı; Ancak sesinizi dilediğiniz gibi ve daha birçok seçenekle değiştirebileceğiniz birçok gelişmiş ses değiştirme programı da bulunmaktadır.

Hangisi size uygunsa, ya aynı anda sesinizi değiştirebilir ya da önce sesinizi kaydedip daha sonra değiştirebilirsiniz. ses değiştirme programları sahip olmak. Bu yazımızda bu uygulamalardan en iyi 9’unu sizler için derledik.

Ses değiştirme programları nelerdir ve kullanım alanları nelerdir?

Sesinizle dilediğiniz gibi böylece oynayabilirsin Ses değiştirmeye olanak sağlayan programlar; Uzaylı seslerinden robot ve çizgi film seslerine kadar birçok seçeneğe sahiptir ve ton, sıklıkVe yükseklikAyrıca yanlarıyla oynamanıza izin vererek sesinizi manuel olarak değiştirmenize de yardımcı olur.

Ses değiştirme programlarına arkadaşlarınıza ve ailenize küçük bir hediye verin. şakaÖdevlerinizi yaparken veya oyun oynarken kullanabilirsiniz. oynadığınız karaktere Kendinize daha yakın hissedebilir ve ruh halinize daha çok girebilirsiniz. Örnek olarak oyunda bir komutan oynadığınızı varsayalım. O zaman sıradan bir ses yerine daha baskın ve otoriter bir ses kullanmak karakterin içine girmenize yardımcı olabilir. Çabası oyun deneyiminize eğlence katmaktır.

En uygun ses değiştirme programları:

  • Morph VOX Pro
  • sesli mod
  • Vokal Ses Değiştirici
  • palyaço balığı
  • Hepsi Bir Arada Ses Değiştirici
  • Adobe Seçmeleri
  • Voive Changer Plus
  • Suçlama
  • AV Ses Değiştirici

Arka plan seslerini silme özelliğiyle: MorphVOX Pro

  • Geliştirici: Screaming Bee LLC

Morph VOX ProMükemmel teknolojisi sayesinde gürültü kesen, geliştirilmiş ses kalitesiVe üstün ses öğrenimi Çeşitli değişiklikler yapabilirsiniz. Morph VOX Pro’nun size sunduğu en önemli hizmetler şunlardır:

  • Birkaç ücretsiz ses paketi:

Mevcut sesleri kendi sesinizle veya başka bir sesle birleştirebilirsiniz.

  • Arka plan ses efektleri:

Arka plan seslerini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Örneğin; Arka plana korna sesi ekleyerek arkadaşlarınızı trafikte sıkışıp kaldığınızı düşünerek kandırabilirsiniz.

  • Mükemmel ses değiştirme algoritması:

Bu ses değiştirme programı, etrafınızdaki tüm sesleri susturan ultra sessiz arka plan sesi giderme özelliği sayesinde kendi sesinizden başka hiçbir sesin duyulmamasını sağlar.

  • Çevrimiçi oyun optimizasyonu:

Sesiniz tıpkı oyunda oynadığınız karaktere benziyor. Görkemli bir devi mi yoksa huysuz bir cüceyi mi oynamak istediğiniz size kalmış.

Ayrıca otomatik ayarlama desteği de sunuyor: Voicemod

  • Geliştirici: Voicemod SL

En iyi ses değiştirme programlarından biri sesli modsayesinde Anlaşmazlık, Skype, TeamSpeakve bunun gibi birçok uygulama Fortnite, Aramızda, Minecraft, CS: Go, Valorant, LoLgibi daha birçok oyunda eşzamanlıBir şekilde sesinizi değiştirebilirsiniz. Otomatik ayarlamaOnun yardımıyla sesinizin bir müzisyen gibi çıkmasını sağlayarak oyun ve sohbet deneyiminizi çok daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Dahası Ses yansıtıcısı doğru zamanda doğru yere özel ses efektleri eklemenizi sağlar. Mevcut efektler arasından seçim yapabilir veya kendi ses belgenizi ekleyebilirsiniz. Dahası, sesli laboratuvarlarkendininkini kullanarak özel ses filtreleriHatta kendinizinkini bile oluşturabilirsiniz.

Gelişmiş ve kullanımı kolay bir ses değiştirme programı olan Voicemod ile kadın veya erkek gibi konuşabilir, robot sesleri çıkarabilir veya istediğiniz her şey olabilirsiniz. Voicemod’u harika yapan bir diğer özellik ise Audacity, Twitch, Elgato Stream DEck, Omeglegibi sitelerle son derece uyumludur.

Robot gibi ses çıkarabilirsin: Voxal

  • Geliştirici: NCH Software

Eğer aradığınız şey kolaylıkla ses özelleştirmesiÖzellik ise Voksal Aradığınız uygulamadır diyebiliriz. Voxal’ın ücretsiz sürümü sesinizi değiştirmek için kullanabileceğiniz birçok farklı özelliğe sahiptir. Uygulama, sesinizin bir çocuğun, robotun, uzaylının ve daha fazlasının sesi gibi çıkmasını sağlayan birçok eksiksiz ses ayarına sahiptir.

Uygulama üzerinden kendi sesinizi kaydedebilir veya mevcut ses kayıtlarından herhangi birini kullanabilirsiniz. Birçok kişi herhangi bir platformda oyun oynarken veya yayın yaparken anonim kimliğini korumak için bu kullanımı kolay ses değiştirme programını kullanıyor.

7 farklı ses paketi sunan: Palyaço Balığı

  • Geliştirici: Palyaço balığı

pencereleriçin en iyi ses değiştirme uygulaması olduğu kanıtlanmıştır. palyaço balığı Doğrudan sistem üzerine kurulduğu için cihazınızda mikrofon içeren ve ses kaydeden tüm uygulamaları kapsar. bu da Skype, Discord, TeamSpeak, Viber, SteamGibi platformlarda sesinizle dilediğiniz gibi oynayabileceğiniz anlamına gelir.

Palyaço balığı, aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir ses efektleri listesi sunar. Çoğunluğun sıklıkla kullandığı, en bilinen ses efektleri şunlardır:

  • Yabancı
  • Robot
  • mutant
  • Klon
  • Erkek sesi
  • kadın sesi
  • bebek sesi

Popüler olanlardan seçim yapabileceğiniz gibi Clownfish’in sunduğu birçok farklı ses efektinden de yararlanabilirsiniz. Bunların dışında Sesli AsistanÖzelliği sayesinde yazılı metinleri konuşmaya dönüştürebilir ve bunlara ses efektleri ekleyebilirsiniz.

Çevrimiçi sohbetler için geliştirildi: Hepsi Bir Arada Ses Değiştirici

  • Geliştirici: AthTek Yazılım

Aynı çalışma prensibine sahiptir Skype Ses Değiştirmebuna programın güncellenmiş versiyonu diyebiliriz. Hepsi bir arada, Yahoo MessengerVe QQ Uluslararası gibi diğer platformlarla da ilişki kurmanıza olanak sağlar. Özetlemek gerekirse All-in-One, özellikle çevrimiçi sohbetleriniz için geliştirilmiş, oldukça kullanıcı dostu bir ses değiştirme programıdır.

Aileniz ve arkadaşlarınızla şakalaşabileceğiniz harika bir program olan All-in-one ile konuşmanın ortasında aniden sesinizi değiştirerek işleri daha komik ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Sağa veya sola kaydırabileceğiniz kaydırma çubuğu ile sesinizin şiddetiyle dilediğiniz gibi oynayabilir, All-in-One ile kaydettiğiniz sesi arşivlemeden önce dinleyebilirsiniz.

Maalesef Hepsi Bir Arada paralı bir uygulama. Ücretsiz deneme seçeneği mevcuttur; Ancak yalnızca bir kedi sesini deneyebilirsiniz ki bu aslında biraz sinir bozucudur. Artı tarafta, eğer programı satın alırsanız, başka hiçbir ses değiştirme uygulamasında bulunmayan özelliklere sahip olacaksınız. video değişikliğiAyrıca özelliğe erişebilirsiniz.

Sesinizi dilediğiniz gibi düzenleyin: Adobe Audition

  • Geliştirici: Adobe

Müşterilerinizi mutlu etmeye gelince Adobe Asla başarısız olmaz. Adobe’nin sesleri değiştirme programı Adobe Seçmeleri Harika ses efektleriyle sesinizi dilediğiniz gibi değiştirmenize olanak sağlar. Bu program sayesinde sesinizin kalitesini dilediğiniz gibi değiştirebilir veya sesinizin bir karakterin sesine benzemesini sağlayabilir ve bunu oyun oynarken veya podcast yaparken kullanabilirsiniz.

Bir animasyon sesiyle ortamı yumuşatabilir veya daha derin bir ses kullanarak derinlik katabilirsiniz. Efektler sekmesi, katmanlama yoluyla kullanabileceğiniz tüm efekt olanaklarını gösterir. Mükemmel hale getirmek için tek bir ses dosyasına 16’ya kadar çok sayıda ses efekti ekleyebilirsiniz. Audition ile kullanabileceğiniz en önemli özellikler şunlardır:

  • Sesin seviyesini tamamen değiştirebilme
  • Vokal Güçlendirici efekti sayesinde sesinizin frekansıyla oynamak
  • Yankı efekti ekle
  • Sesinizin dumanlı bir bardan veya jüri salonundan geliyormuş gibi çıkmasını sağlamak için yankı efektini kullanın
  • Otomatik Perde Düzeltme efektini kullanarak sesinizin notalarıyla oynamak

Hatta sesinizi geriye doğru bile çalabilirsiniz: Voice Changer Plus

  • Geliştirici: Arka Yazılım A.Ş.

Uygulama mağazası‘itibaren iPhoneiPadVe KibritCihazlarınıza yükleyebileceğiniz bu ses değiştirme uygulamasının sunduğu en eşsiz özelliklerden biri de sesinizi geriye doğru bile oynatabilmenizdir.

Bu uygulamada tek tıklamayla istediğiniz her şeyi kaydedebilirsiniz. 55 Farklı ses efektleri arasından seçim yapabilir ve tek bir ses belgesini farklı efektlerle dinleyebilirsiniz. Uygulama aynı zamanda ses değiştirme özelliğini kullanarak kaydettiğiniz ses dosyasını kırpmanıza da olanak tanır.

Daha önce kaydettiğiniz ses belgelerinizi uygulamaya yükleyebilir ve uygulamanın sunduğu efektleri bu belgelere uygulayabilirsiniz. Bu şekilde her seferinde yeni ses kaydetmenize gerek kalmaz.

Kendi ses efektinizi oluşturabilirsiniz: Accusonus

  • Geliştirici: Accusonus

Sesinizi hayal ettiğiniz her karakterin sesine dönüştürebilirsiniz. Suçlama‘BEN, pencerelerVe KibritPlatformlarınızda güçlü ve yaratıcı bir ortam oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Diyelim ki ürettiğiniz içerik birden fazla karaktere özel farklı seslendirmeler gerektiriyor. Yapay zekadan uzaylı, bebek ve canavar seslerine kadar pek çok ses efekti seçeneğine sahip olan Accusonus sayesinde bu sesleri veya dilerseniz sadece birkaç tıklamayla bu sesleri oluşturabilirsiniz. kendi ses efektinizyaratabilirsiniz.

Bu ses değiştirme uygulamasıyla istediğiniz efekti yaratabilirsiniz. Bu etki ister bir mağara efekti olsun, isterse bir stadyumun arka plan sesi olsun; Accusonus’un yardımıyla bunları kolayca halledebilirsiniz. çevre, etkiVe karakterAyarlarıyla oynayarak kendi ön ayarınızı oluşturabilirsiniz.

Farklı sesleri birleştirebilirsiniz: AV Ses Değiştirici

  • Geliştirici: AVSoft Corp.

AV Ses Değiştirici Sesinizi tamamen değiştirebilirsiniz; Daha kadınsı, daha genç, daha yaşlı, daha derin veya dilediğiniz herhangi bir formda yapabilirsiniz. İstediğiniz zaman erişebileceğiniz benzersiz ses kombinasyonları oluşturabilir, dilerseniz daha sonra bunlarda değişiklik yapabilirsiniz.

Av Voice Changer’ın ileri teknolojisi Skype, Discord, Twitch, Steamgibi birçok VoIP programıyla Valorant, CS: Tanrı, Apex Efsanelerive daha birçok oyunla iletişime geçmenizi sağlar. Ses Düzenleyici, Ses Dönüştürücü, Coive Kaydedici, Dosya Dönüştürücü, Ses Analizörü, Parodi Mikser, Kısayol Tuşu, Ses KarşılaştırıcıVe daha birçok özelliği sunan AV Voice Changer’ın en popüler özellikleri şu şekilde:

  • Ses Biçimi:

Bu özellik sayesinde farklı ses kaliteleri, ses güzelleştirme özellikleri ve daha birçok gelişmiş ayarla sesinizi tamamen değiştirebilirsiniz.

  • Kısayol tuşu:

Farklı özellikler ve takma adlar için özel kısayol tuşlarını ayarlayarak sesler arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

  • Takma sesler:

100’den fazla sese takma ad verebilir ve kısayollar sayesinde mevcut ön ayarlar arasında hızla geçiş yapabilirsiniz.

  • Parodi Karıştırıcı:

Parodi Karıştırıcı özelliği ile kendi parodilerinizi oluşturabilir, diğer insanların seslerini taklit edebilir veya farklı parodi seslerini birleştirerek kendi parodinizi oluşturabilirsiniz.

En iyi 9 ses değiştirme programı Derlediğimiz yazımızın sonuna geldik. Yayın ve oyun deneyiminizi daha benzersiz hale getirmek veya sevdiklerinize küçük bir şaka yapmak için bu programları kullanabilirsiniz. Eklemeyi unuttuğumuz kullandığınız bir program var mı? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

haber-ulubey.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort